Online služba SledováníTV přidala do nabídky čtyři kanály se záběry brněnské zoo

30. srpen 2021

Internetová televize SledováníTV se od svých konkurentů snaží odlišovat mimo jiné tím, že zákazníkům zpřístupňuje například různé relaxační kanály, pohledy kamer apod. V této kategorii nyní sáhla po záběrech ze Zoo Brno.

V uplynulých dnech se v nabídce online služby SledováníTV objevily čtyři programové pozice, které sledují dění v Zoo Brno. Jedná se o kombinaci živých záběru i opakující se smyčky. Klienti operátora mohou v nabídce sledovat například pohledy do Africké vesnice, Medvědí výběh, kombinaci záběrů označených jako Život v zoo a také programovou předvolbu Komentovaná krmení.

Navázání spolupráce se Zoo Brno již potvrdil provozovatel online televize na sociální síti Facebook. „Uplynulé měsíce byly těžké pro řadu oborů, které potřebují fyzickou přítomnost svých návštěvníků. (…) Když jsme přemýšleli, komu bychom jako firma pomohli, byla brněnská zoo první volba. Máme ji rádi, jsou to Brňáci tak jako my a spolupráce nám dávala fakt velký smysl,“ zdůvodnili v příspěvku zástupci operátora.

autor: lukpo
Spustit audio

Související