Operátor Antik rozšířil své služby na platformy AppleTV i Android boxy

21. červenec 2016

Košická firma provozuje i vlastní satelitní platformu AntikSat. O ní se dlouhodobě hovoří v souvislosti se vstupem do České republiky.

Televizní platforma košického operátora Antik Telecom bude dostupná i díky Apple TV a přijímačům s operačním systém Android. Východoslovenský inovátor telekomunikačních služeb tak poskytne televizi a archiv již na sedmi platformách - vlastních boxech, tabletech a chytrých telefonech se systémy Android, iOS, Windows tabletech, počítačích se systémem Windows 8.1 a vyšším a nově, jak již bylo řečeno, i na AppleTV a Android boxech.

Košická firma provozuje i vlastní satelitní platformu AntikSat. Pro ni využívá pozici 16 stupňů východně, tedy jednu z družic francouzské firmy Eutelsat. AntikSat je k dispozici prozatím pouze na Slovensku, společnost ale dlouhodobě deklaruje, že ji plánuje spustit i v České republice. Kdy se tak stane, ale v tuto chvíli není přesně známo. Firma již termín několikrát odložila. Její aktuální stanovisko se nepodařilo webu Digitální rádio získat. Pozici 16 stupňů východně používá pro náš trh i konkurenční služba Flix TV.

autor: lukpo
Spustit audio