Operátor Skylink vrátí po pěti letech stanici iConcerts ve vysokém rozlišení, přidá C Music

2. leden 2018

„Jsme velice spokojeni s dalším rozšířením partnerství se společností Stingray,“ uvedl Bill Wijdeveld, viceprezident divize Business Development společnosti M7 Group.

V nabídce satelitní služby Skylink by se již zítra, tedy ve středu 3. ledna, měla objevit stanice Stingray iConcerts HD. Doposud měl operátor k dispozici tento program pro své zákazníky pouze ve standardním rozlišení. Stingray iConcerts HD se vrací do nabídky provozovatele po pěti letech. Stanice musela být vyřazena v září 2013, kdy zkrachoval operátor Satellite BG, s nímž Skylink spolupracoval a svým klientům tento program ve vysokém rozlišení nabízel.

Zařazení stanice Stingray iConcerts HD je součástí dohody o rozšíření spolupráce mezi společností Stingray, která tento program provozuje, a M7 Group, které patří právě operátor Skylink. Firma provozuje tuto platformu jak v České republice, tak i na Slovensku. Součástí nabídky Skylinku se stane i stanice C Music TV, která se zaměřuje na filmovou hudbu. Doposud měli tuto stanici v nabídce například operátoři O2 (IP platforma O2TV) a UPC (kabel). Rozšíření spolupráce se týká také zachování distribuce stanice Stingray Brava a zařazení mobilní platformy Stingray Music. M7 Group bude zároveň fungovat jako distributor kanálu Stingray Brava a C Music TV pro další operátory (třetí strany) v celé Evropě.

Bill Wijdeveld, viceprezident divize Business Development společnosti M7 Group, uvedl: „Jsme velice spokojeni s dalším rozšířením partnerství se společností Stingray, což umožňuje nabídnout našim zákazníkům prostřednictvím několika zařízení ještě širší paletu hudebních žánrů s vynikající kvalitou obrazu a zvuku. Těšíme se na plodné pokračování našeho dlouhodobého partnerství.“ Mathieu Péloquin, senior viceprezident pro marketing a komunikaci společnosti Stingray, konstatoval, že Benelux, Českou republiku a Slovensko chápe jako klíčové trhy, kde je možné oslovit nové publikum a milovníky hudby. „Partnerství se zavedeným partnerem, který prokazuje tak vysokou profesionalitu, bude dlouhodobou cestou k tomu, že si v daném regionu zajistíme růst,“ doplnil Péloquin.

autor: lukpo
Spustit audio