Operátor Skylink zpřístupnil svým klientům obsáhlou knihovnu dokumentů National Geographic

15. duben 2020

Nová videoknihovna National Geographic nabídne divákům oceňované populárně-naučné pořady na nadčasová i aktuální témata. Zákazníci Skylinku tak získají jako první v České republice a na Slovensku přístup k VOD kolekci, zahrnující ty nejlepší pořady National Geographic a National Geographic Wild.

„Jsme nesmírně rádi, že právě ve spolupráci s platformou Skylink, se podařilo zajistit divákům v České republice a na Slovensku tuto skvělou příležitost zhlédnout jedinečné dokumenty National Geographic jinde než v běžném televizním vysílání, a to prostřednictvím nové služby National Geographic videoknihovny,“ uvedla Marlena Pasowski, ředitelka pobočky střední Evropa. Od května bude nová videotéka k dispozici zákazníkům od balíčku Multi.

„Těší mě, že bude naše internetová televize Skylink Live TV obohacena o tak zajímavý obsah. Dokumentární pořady patří dlouhodobě k divácky velmi oblíbeným, proto jsem potěšen, že videoknihovnu National Geographic nabízíme jako první na trhu. Vyzkoušet ji navíc budou moci od 15. dubna do 15. května všichni naši zákazníci bez ohledu na předplacený programový balíček,“ doplnil Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group.

Zahrnuta budou rozmanitá témata týkající se přírody, vesmíru, historie, vědy, techniky, přírodních katastrof a mnoha dalších. Nabídka pořadů ke zhlédnutí bude každý měsíc aktualizována o další sadu témat. Diváci Skylinku mohou očekávat více než 400 titulů, mezi nimi mj. sérii Kosmos, která na vědeckém základě přibližuje majestátnost vesmíru. Na své si přijdou i obdivovatelé přírody – pro ty je tu nachystána poutavá série Hadi.

autor: lukpo
Spustit audio

Související