Placenou televizi O2 TV postihl další výpadek

20. září 2019

V posledních týdnech už jde o několikátý výpadek, který službu O2 TV postihl. Medializovány byly zejména technické problémy služby z minulého měsíce, kdy někteří diváci nemohli sledovat fotbalový zápas mezi pražskou Slavii a rumunskou Kluží.

Zákazníci placené televize O2 TV evidovali v pátek odpoledne další ze série výpadků. Webu Digitální rádio tuto skutečnost nahlásilo několik klientů. Výpadek se projevoval buďto tak, že zákazníci byli ze služby odhlášeni a vyzvání k opětovnému zadání přihlašovacích údajů, případně se do tohoto rozhraní nedostali vůbec. Výpadek se však netýkal všech klientů, ale pouze omezeného počtu. Na diskusní platformě O2 TV někteří diváci potvdili, že jim služba fungovala zcela bez problémů.

V posledních týdnech už jde o několikátý výpadek, který službu O2 TV postihl. Medializovány byly zejména technické problémy služby z minulého měsíce, kdy někteří diváci nemohli sledovat fotbalový zápas mezi pražskou Slavii a rumunskou Kluží. Naopak žádné technické problémy, které klienti očekávali u středečního zápasu mezi stejným českým týmem a italským Interem Milan, nenastaly. Aktuální problémy se projevily jak v O2 TV boxech, tak mj. v mobilní aplikaci.

„Někteří zákazníci mohli zaznamenat několikaminutovou zhoršenou dostupnost služby O2 TV. Dotčeným zákazníkům se omlouváme, službu se podařilo obnovit po několika minutách a nyní již vše funguje,“ uvedla pro portál Digitální rádio Jitka Pajurková z tiskového oddělení operátora.

autor: lukpo
Spustit audio

Související