Placený kanál CBS Drama začal vysílat v širokoúhlém formátu

2. únor 2016

Stanice je k dispozici z velkých hráčů placené televize u satelitní služby Digi TV a také v nabídce UPC Digital.

Placený kabelový a satelitní kanál CBS Drama, který je dostupný v nabídkách českých i slovenských operátorů, začal vysílat v širokoúhlém formátu, tedy obrazovém poměru 16:9. Doposud byla tato stanice k dispozici ve formátu 4:3. Jde o další z rodiny programů CBS, které jsou u nás dostupné širokoúhle.

Na obou trzích bývalé federace působí i stanice CBS Reality (původně Reality TV). Ta už vysílá širokoúhle několik let. Kanál CBS Drama působí na českém trhu od prosince roku 2012 a zastupuje je zde společnost AMC Networks International – Central Europe.

Stanice CBS Drama je k dispozici z velkých hráčů placené televize u skupiny Lama Energy v rámci satelitní služby Digi TV a také v nabídce kabelové jedničky, společnosti UPC Česká republika. Tento kanál přináší zejména seriály staršího data. Zájemci tu mohou vidět například Doktorku Quinnovou a dále seriály 4400, Twin Peaks a řadu dalších.

V regionu Střední Evropa jsou dostupné také programy CBS Action a CBS Europe. Ani jedna ze stanic však v České republice ani na Slovensku není dostupná. Obě jsou k dispozici abonentům placených služeb v Polsku.

autor: lukpo
Spustit audio