Playboy TV prošla významnými změnami, má nové logo a nasadila piktogramy

3. květen 2018

Trvalou součástí jsou grafické informace o věkové přístupnosti a také nevhodnosti vysílaných pořadů pro mladšího diváka.

Soft erotický kanál Playboy TV, který je k dispozici například v platformě T-Mobile TV nebo on-line službě SledováníTV.cz, nepřešel od května pouze do vysokého rozlišení (HDTV) a nezměnil zastoupení při jednání s operátory, ale dočkal se i dalších novinek. Stanice prošla také obsahovou změnou a ve vysílání se nyní objevují i odvážnější filmy a produkce, která zde dříve chyběla. Playboy TV Europe si však stále drží charakter soft erotického kanálu.

Jednou z dalších novinek je nasazení jiné verze loga. Playboy TV Europe používá černý identifikátor, který je v pravém horním rohu nepřehlédnutelný. Nově je použit celý název stanice. Ten dříve Playboy TV Europe vůbec nepoužívala a vystačila si se známým symbolem zajíčka. Na pevno jsou do vysílání umístěny také piktogramy, které symbolizují věkovou přístupnost a nevhodnost obsahu pro mladšího diváka – přístupnost v Evropě od šestnácti a v Rusku od osmnácti let. Stejné symboly používá například hard erotický kanál EroXXX.

Playboy TV - staré logo

Původní podoba vysílání Playboy TV, do dubna 2018.

autor: lukpo
Spustit audio