Podcastový projekt roku? Český rozhlas Plus spustí Čekání na prezidenta

21. leden 2022

Největší projekt první poloviny letošního roku spustí v následujících dnech Český rozhlas Plus. V oblasti podcastů pak půjde pravděpodobně o největší událost stanice pro následující období. Od 28. ledna se mohou posluchači těšit na Jana Pokorného, Jana Kyselu, Petra Nováčka a Terezu Matějčkovou.

Přesně za rok už budeme znát jméno nové hlavy státu. Audioprůvodce Českého rozhlasu Plus volbou prezidenta bude celou dobu podrobně rozebírat počínání kandidátů a jejich šance. Položí si otázku, zda by se mohla vítězkou stát žena stejně jako na Slovensku, zda přímá volba dál nerozděluje společnost, nakolik je výběr hlavy státu šachová partie a nakolik měření popularity.

Obsah portálu mujRozhlas je možné konzumovat prostřednictvím počítače, mobilní aplikace a nově také v chytrých televizorech, tedy zobrazovačích připojených k internetu s podporou funkce HbbTV, tzv. virtuální červené tlačítko. mujRozhlas si mohou takto otestovat například posluchači v pozemním vysílání DVB-T2, na satelitu Astra 3B (Skylink) nebo na vlastním přijímači v kabelové síti Vodafone.

autor: lukpo
Spustit audio

Související