Poslouchejte oldies radio R.SA digitálně a stáhněte si novou aplikaci BöFi-App

25. květen 2016

Kromě klasického vysílání jsou na BöFi-App k dispozici také podcasty, a to s výběrem z pořadů Oldie-Club, Rockzirkus nebo Ostrock.

Německá rozhlasová oldies stanice R.SA, která je na území Čech zachytitelná kromě několika VKV vysílačů zejména díky přeshraničnímu zásahu DAB+ multiplexu veřejnoprávního rozhlasu MDR, představila novou mobilní aplikaci BöFi-App. Uživatel si může hned při startu programu vybrat, zdali bude chtít vzbudit klasickým budíkem, případně vysíláním stanice R.SA. K dispozici je aktuální dopravní servis, zpravodajství, zábava a pochopitelně i program vysílání. Aplikace je k dispozici pro operační systémy Android a iOS.

Kromě klasického vysílání jsou na BöFi-App k dispozici také podcasty, a to s výběrem z pořadů Oldie-Club, Rockzirkus nebo Ostrock. Veškerý servis v aplikaci lze využívat zdarma, a jak si ověřila redakce webu Digitální rádio, funkční je i na území České republiky, byť je pochopitelně primárně určen pro německé posluchače. Saská stanice R.SA vysílá, jak již bylo řečeno výše, v multiplexu MDR, a to v rámci zkušebního režimu na kanálu 9A. Na území Čech je signál zachytitelný bezproblémově například z vysílače Löbau nebo Dresden.

autor: lukpo
Spustit audio