Prima Comedy Central si v O2TV polepšila, posunulo se i Óčko Expres

28. únor 2017

Úprava programových pozici přichází krátce předtím, než operátor rozšíří nabídku o balíček Svět, zařadí Markízu International a do DVB-T uvede novou neplacenou televizi O2TV Free.

Telekomunikační operátor O2 Czech Republic provedl několik drobných změn ve své IPTV službě O2TV. Lepší programové pozice dostaly stanice Prima Comedy Central a Óčko Expres. První zmiňovaná stanice se posunula z programové pozice 149 na pozici 121. Prima Comedy Central je tak nově umístěna před Novou Gold ve standardním rozlišení. Obsadila místo, kde dřív vysílal dnes již neexistující Universal Channel.

Přesun Óčka Expres je pouze kosmetický. Stanice se přemístila z programové pozice 141 na pozici 138, kterou dříve využívala hudební stanice Muzika CS. Tu koncem loňského roku společnost Film Europe vypnula. Z televizní rodiny CS TV zůstala v nabídce (stejně jako u ostatních operátorů) televize Doku CS. Óčko Expres je nyní umístěno mezi zahraniční hudební kanály C Music a Mezzo. Od března operátor zařadí již avizovaný programový balíček Svět a zároveň dojde k nahrazení slovenské Markízy její českou verzí Markíza International. Pokud bude její sledovanost nízká, operátor ji vyřadí.

autor: lukpo
Spustit audio