Prima Comedy Central začíná vysílat lokální produkci, naladíte ji v DVB-T multiplexu 4

25. duben 2016

Každé pondělí se divákům představí tři až čtyři komici se svými premiérovými výstupy, ve kterých se opřou do aktuálních témat stejně jako do nadčasových problémů.

Neplacený kanál Prima Comedy Central, který je možné naladit v terestrickém multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting, zařazuje počínaje dneškem do vysílání konečně lokální produkci. Půjde konkrétně o stand-up comedy show Comedy Club. Diváci ji uvidí od 22 hodin a chybět nebudou známí baviči i nováčci tohoto žánru. Televizní stanice slibuje dvojsmyslné vtipy, černý humor nebo inteligentní postřehy z obyčejného života. Každého herce před jeho vystoupením představí a okomentuje moderátor pořadu Tomáš Jeřábek. Pod názvem Na stojáka se stejný formát objevoval roky na placeném kanálu HBO, a později na ČT 2.

Každé pondělí se divákům představí tři až čtyři komici se svými premiérovými výstupy, ve kterých se opřou do aktuálních témat stejně jako do nadčasových problémů. Jednotlivé epizody trvají přibližně třicet minut a diváci se mohou těšit na dvacet premiérových epizod. Ty budou na Prima Comedy Central postupně vysílány každé pondělí. V prvních dílech se mohou diváci těšit například třeba na Lukáše Pavláska a jeho shrnutí typických uživatelů Facebooku. Karel Hynek se svým humorem popíše své postřehy o chování lidí v hromadné dopravě. Tomáš Reitz se svěří s důvody, proč se nikdy nemůže stát diktátorem.

autor: lukpo
Spustit audio