Prima Cool začala vysílat pozemně i na Slovensku, souhlas od provozovatele ale nemá

22. listopad 2018

Mluvčí FTV Prima Gabriela Semová Digitálnímu rádiu sdělila, že smlouvu na distribuci této stanice se společností Towercom firma neuzavřela.

Nabídku pozemního digitálního vysílání na Slovensku rozšířila Prima Cool, televizní kanál tuzemské skupiny FTV Prima určený zejména pro mladé muže. Jak upozornil portál Digitální rádio jeho čtenář Peter, stanice je součástí placené pozemní televize Plustelka a její signál je tedy kódován. Program mohou sledovat pouze ti diváci, kteří mají oficiální set-top box nebo modul této platformy. Prima Cool je vysílána na někdejší programové pozici Sportu 2.

Mluvčí FTV Prima Gabriela Semová naší redakci sdělila, že souhlas pro šíření stanice Prima Cool provozovatel Plustelky nemá. Stanice je ve standardní kvalitě součástí slovenského multiplexu 4, kde je možné také naladit programy JOJ Plus, Markíza HD, Doma, Dajto, Rik, Nickelodeon, Eurosport 1, Eurosport 2, Viasat Explore/Spice, Viasat History, Viasat Nature, Minimax, VH1, Film+ a EroXXX. Součástí slovenského multiplexu 4 už je i televize Prima Plus.

autor: lukpo
Spustit audio

Související