Prima love má nové licence pro DVB-T i satelit

22. prosinec 2016

Prima love začala vysílat před pěti lety. Poprvé si ji mohli diváci naladit 8. března 2011. Původně byla charakterizována jako čistě dámský kanál.

Nové vysílací licence týkající se pozemní distribuce, satelitu a zvláštních přenosových systému pro stanici Prima love udělila společnosti FTV Prima Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). O tomto kroku rozhodl regulátor na svém posledním zasedání, které se konalo začátkem tohoto týdne. Všechny tři licence byly uděleny na dobu dvanácti let a týkají se výhradně území České republiky.

Prima love začala vysílat před pěti lety. Poprvé si ji mohli diváci naladit 8. března 2011. Původně byla charakterizována jako čistě dámský kanál. Ve vysílání se objevily v první fázi například seriály Zoufalé manželky, Sex ve městě, Ally McBealová nebo Glee. Později FTV Prima přistoupila k částečnému přeformátování stanice a zaměřila ji na širší publikum. Purpurovou barvu zaměnila za fialovou, což symbolizovalo odklon od původní cílové skupiny. V rámci bezplatné distribuce je stanice dostupné v multiplexu 3.

autor: lukpo
Spustit audio