Prima má dvě nové licence, spustí kanály Prima Plus a Prima + 1

22. listopad 2016

Prima v současné době provozuje pět televizních kanálů. Kromě stejnojmenné stanice to jsou také Prima love, Prima Cool, Prima Zoom a Prima Max.

Společnost FTV Prima chystá spuštění dvou nových televizních kanálů Prima Plus a Prima + 1. Licence pro ně získala na aktuálním zasedání Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Webu Digitální rádio to potvrdil její předseda Ivan Krejčí. Z udělených licencí vyplývá, že Prima Plus bude zcela novou stanicí se satelitní licencí se zaměřením na vlastní tvorbu; Prima + 1 pak, jak jsme již čtenáře informovali, o hodinu posunutou verzi hlavního kanálu směrem dozadu.

Prima v současné době provozuje pět televizních kanálů. Kromě stejnojmenné stanice to jsou také Prima love, Prima Cool, Prima Zoom a Prima Max. Ve spolupráci s globálním hráčem Viacom uvedla minulý rok na náš trh také stanici Prima Comedy Central, kterou však neprovozuje. FTV Prima bude prvním televizním hráčem na našem trhu, který uvede časově posunutou verzi některé ze svých stanic. V době funkcí jako jsou timeshift nebo zpětné zhlédnutí může tento krok působit překvapivě, nicméně kanál může být vhodný například pro satelitní distribuci. Operátor Skylink zatím možné zařazení stanice nekomentoval.

autor: lukpo
Spustit audio