Provozovatel erotických kanálů Dorcel se pustil do světa virtuální reality

22. květen 2018

Platforma Dorcel VR, kterou společnost spustila, plánuje podporovat všechny populární platformy určené pro virtuální realitu.

Společnost Marc Dorcel, která na českém a slovenském trhu operuje s erotickými kanály Dorcel TV a Dorcel XXX, chce být na čele televizní zábavy pro dospělé publikum a divákům nabízet na svých platformách také obsah ve virtuální realitě označované zkratkou VR. Dorcel už produkuje obsah standardně ve vysokém rozlišení a výběrově také ve formátu Ultra HD (4K). Firma se zatím nepouští do lineární distribuce, ale nesnazší cestu vidí v on-line nabídce.

Platforma Dorcel VR, kterou společnost spustila, plánuje podporovat všechny populární platformy určené pro virtuální realitu, jako jsou například Samsung Gear VR, Google Cardboard nebo Oculus Rift. O tom, že se snaží být provozovatelé erotických stanic dlouhodobě na čele technologického vývoje, nemusí být více méně pochyb. Hustler HD byl před lety jedním z prvních tematických programů tohoto typu na trhu, který vysílal ve vysokém rozlišení. Dnes už je HD formátem standardem u řady z nich, Penthouse vysílá v této kvalitě téměř deset let.

autor: lukpo
Spustit audio