Pure představil nový DAB+ radiobudík Siesta 6

1. srpen 2017

Siesta 6 obsahuje čtyři na sobě nezávislé funkce budíku. Novinkou je vestavěný USB port, který je možné využít například pro nabití mobilních zařízení.

Společnost Pure, představuje produktovou novinku Siesta 6 spadající do kategorie radiobudíků s podporu digitálního rozhlasu DAB+. Předností přijímače má být jako vždy jeho design. Kromě něho slibuje Pure i kvalitní reprodukci zvuku a připojení Bluetooth. Přijímač bude v prodeji ve dvou provedeních – polar (bílá varianta) a graphite (černá varianta). Vzhledem k tomu, že se jedná o radiobudík, jeho ideální využití je v ložnici.

Pure Siesta 6 stejně jako předchozí budíky nabízí displej CrystalVue+, který je dobře čitelný odkudkoliv v místnosti. Novinkou je plocha SnoozeTouch, jenž slouží pro snadné přerušení budíku. Siesta 6 obsahuje čtyři na sobě nezávislé funkce budíku. Novinkou je vestavěný USB port, který je možné využít například pro nabití mobilních zařízení (telefon, tablet). Nechybí ani výstup pro sluchátka kvůli nerušenému poslech například ve chvíli, kdy partner spí. Pure dává na produkt tříletou záruku, podobně jako například TechniSat.

autor: lukpo
Spustit audio