Rádio DAB Praha pokračuje v informační kampani, posluchači opět mohou vyhrávat digitální přijímače

3. březen 2020

Na reklamní kampaň mohou obyvatelé Prahy narazit v pražském metru, a to jak ve vozových soupravách, tak na jezdících eskalátorech. Digitální stanice se posluchačům prezentuje jako nezbytný průvodce Prahou.

Rozhlasová stanice Rádio DAB Praha vstoupila do další fáze své informační kampaně, která byla zahájena na podzim loňského roku. Jejím cílem je připomenout existenci značky na mediálním trhu a upozornění na nový název. Řadu let se mohli posluchači setkávat s názvem stanice coby Český rozhlas Regina, po vstupu do digitálního prostředí dostala stanice inovované označení Regina DAB Praha. Coby Rádio DAB Praha vysílá od konce loňského roku.

Jarní část informační kampaně navazuje na motto „Provedeme tě“. Narazit na něho mohou obyvatelé Prahy například ve vozech metra, případně eskalátorech. Český rozhlas chce touto kampaní zbořit zaběhnutý stereotyp, že vysílá pouze pro starší posluchače. V rámci nové komunikační strategie je snahou upozornit nejen na facebookový účet stanice, ale také sociální síť Instagram, kde má DAB Praha coby průvodce Prahou pro obyvatele Prahy prozatím několik set fanoušků.

Díky digitální rozhlasové stanici mohou její posluchači opět vyhrávat DAB+ přijímače. Veškeré detaily jsou zveřejněny na webu Rádia DAB Praha.

autor: lukpo
Spustit audio

Související