Radio Wave se vrátilo na pozici digitální jedničky v denní i týdenní poslechovosti

8. srpen 2018

Nárůst poslechovosti v rámci týdenních dat zaznamenal Český rozhlas Jazz, který dosáhl rovných deseti tisíc posluchačů. V rámci denních hodnot se jeho posluchačská obec nezměnila.

Nejposlouchanější digitální stanicí v denních i týdenních datech je opět Radio Wave, okruh Českého rozhlasu pro mladě smýšlející posluchače. Podle aktuálních výsledků Radioprojektu ladí stanici denně 6 tisíc a týdně 21 tisíc lidí. Wave zaujal pozici digitální jedničky také v týdenních datech díky poklesu Českého rozhlasu D-dur, který aktuálně vykázal 16 tisíc posluchačů a denně ho ladí 3 tisíce lidí.

Dnes publikovaná data jsou přiřazena k období za první a druhý kvartál letošního roku. Spokojenost mezi digitální stanice přinesla aktuální čísla Českému rozhlasu Jazz. V porovnání s předchozím měřením si stanice polepšila v týdenních datech o čtyři tisíce posluchačů na rovných deset tisíc. Hodnota denních dat zůstala stejná, tedy dva tisíce posluchačů. Nad hodnotou deseti tisíc posluchačů se v týdenních datech pohybuje i Rádio Junior a Regina.

Denní data:

Radio Wave – 6.000 posluchačů
Rádio Junior – 5.000 posluchačů
ČRo D-dur – 3.000 posluchačů
ČRo Jazz – 2.000 posluchačů
Regina DAB Praha – 2.000 posluchačů

Týdenní data:

Radio Wave – 21.000 posluchačů
Rádio Junior – 16.000 posluchačů
ČRo D-dur – 16.000 posluchačů
Regina DAB Praha – 11.000 posluchačů
ČRo Jazz – 10.000 posluchačů

autor: lukpo
Spustit audio

Související