Radiožurnál Sport bude k dispozici také on-line a na portálu mujRozhlas

18. květen 2021

Nová digitální stanice Českého rozhlasu Radiožurnál Sport startuje v pátek 21. května úderem jedenácté hodiny dopolední. Kromě pozemní distribuce v multiplexech ČRo DAB+ a DVB-T2 bude možné naladit okruh také on-line.

Cílem Českého rozhlasu je zpřístupnit novou digitální stanici co nejširšímu okruhů posluchačů. Vzhledem k tomu, že pro tento program není zcela logicky prostor v analogovém vysílání, budou si ho muset posluchači najít v jiných distribučních kanálech. On-line stream bude na webu http://radiozurnalsport.cz/ k dispozici od pátku, to samé platí i pro audio portál mujRozhlas.

Na otázku, zdali se vysílání Radiožurnálu objeví i na platformách takzvaných třetích stran, bude odpověď záležet na nich. Časové zařazení je tedy plně v režii těchto společností. Radiožurnál Sport by se proto měl objevit například i na hybridních nebo internetových přijímačích, které disponují on-line připojením. Český rozhlas má zájem i na tom, aby byla nová stanice k dispozici i v nabídkách kabelových a internetových operátorů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související