Regina DAB Praha nabídne improvizovaný silvestrovský pořad

27. prosinec 2016

Improvizace je proložena vystoupeními Báry Polákové, Lucie Šoralové, Víta Sázavského, Zdeňka Vřešťáka, Circusu Problem a dalších.

Regina DAB Praha, v současné době nejúspěšnější digitální okruh Českého rozhlasu, nabídne 31. prosince od 22 hodin silvestrovský program nazvaný Pohádkování, který byl natáčen v Malostranské besedě. Autorkou pořadu je herečka Sandra Nováková slavící již několik let úspěch se svým Barováním. Simona Babčáková i Jiří Maryško se pustili do odvážné improvizace na téma, které navrhli sami diváci.

Improvizace je proložena vystoupeními Báry Polákové, Lucie Šoralové, Víta Sázavského, Zdeňka Vřešťáka, Circusu Problem a dalších. Všichni účinkující se vzdali svého nároku na honorář a výtěžek večera, 65 tisíc korun, putoval do dětského domova Sázava. Ve stejný den nabídne svým posluchačům Radio Wave reprízu pořadu Best of hudba 2016 a Sváteční Stage. Od 20 hodin zazní záznam představení Rádia Ivo a ve 22 hodin začne silvestrovská show s Jiřím Špičákem, Milošem Hrochem a jejich hosty. Reginu DAB Praha je možné poslouchat v multiplexu DAB Praha (vysílač Źižkov – kanál 12C), Wave pak také v sítích RTI cz a Teleko. Obě stanice jsou šířeny i v kabelových sítích a pochopitelně na internetu, druhá zmíněná navíc i na satelitu Astra 3B.

autor: lukpo
Spustit audio