Regionální televize TVS se představila v novém kabátě, k dispozici je v multiplexu 4 i u UPC

18. březen 2019

Vysílání programu je primárně určeno pro region jihovýchodní a střední Moravy. Změna vizuálu kanálu je poměrně výrazná, staniční barvy ale zůstaly zachované.

Regionální televize TVS, jejíž obsah vysílání je určen výhradně pro region jihovýchodní a střední Moravy, se představila v sobotu 9. března úderem třinácté hodiny s kompletně novým vizuálem včetně loga. Změna je výrazná, protože samotný identifikátor stanice má nyní úplně jinou podobu. Zatímco dříve mohlo symbolizovat písmeno S cestu a připomínat tak televizi jako průvodce daným regionem, nyní je logo TVS psáno malými písmeny a je zakončeno uzavřenou závorkou.

Pokrytí regionální televize není zanedbatelné. Díky DVB-T multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting je stanice zachytitelná z vysílačů Hodonín – Kapánsko, Uherské Hradiště – Rovnina, Zlín – Jižní Svahy, Vsetín – Lysá hora a Frenštát pod Radhoštěm. Jen touto cestou může program teoreticky oslovit až jeden milion diváků. Televize TVS je například dostupná také v základní nabídce Start kabelového operátora UPC, a to i v Praze, nebo v on-line službě SledováníTV.

autor: lukpo
Spustit audio