Rozhlasová stanice DanceXL vstoupí do nabídky DAB rádia v Nizozemsku

18. říjen 2016

Od letošního září vysílá stanice zcela nový program. DanceXL se zaměřuje na žánry jako techno, tech house, deep house a různé taneční remixy.

V nabídce pozemního digitálního rádia DAB+ v Nizozemsku začne vysílat od prosince rozhlasová stanice DanceXL. Informaci přinesl web Radiodigi.nl. Doposud byl program dostupný pouze na internetu, čili vstupem do DAB+ se dostane i k majitelům klasických digitálních přijímačů. Stanici bude možné naladit v jižní části Nizozemska, konkrétně v oblastech Noord-Brabant, Zeeland, Limburg, Zuid-Holland, Utrecht a Gelderland.

Od letošního září vysílá stanice zcela nový program. DanceXL se zaměřuje na žánry jako techno, tech house, deep house a různé taneční remixy. Primárně je program rádia věnován posluchačům ve věku od osmnácti do čtyřiceti let. Tým bude kromě jiného navštěvovat i taneční party, ze kterých plánuje vysílat živé přenosy. Se vstupem do pozemního digitálního rádia DAB+ počítá DanceXL také se zařazením některých nových programových prvků v průběhu víkendu.

autor: lukpo
Spustit audio