Satelitní služba freeSAT zpřístupní klientům další internetovou službu

23. listopad 2016

„FilmBox Live je nyní jednou z hlavních VoD platforem v regionu, která kromě filmů na vyžádání přináší i přístup k několika živě vysílajícím kanálům,“ uvedl provozovatel kanálů FilmBox.

Po HBO GO a mobilní aplikaci Stingray budou mít zákazníci satelitního operátora freeSAT k dispozici další internetovou službu. Provozovatel služby, společnost UPC DTH, zpřístupní klientům videotéku FilmBox Live, jejíž součástí je i streaming kanálů společnosti SPI International, tedy například FilmBox Premium, FilmBox Extra HD, FilmBox a dalších. FimBox Live se stává součástí balíčku FilmBox Pak a kromě ČR ji mají k dispozici i klienti na Slovensku a v Maďarsku.

„Nárůst počtu odběratelů balíčku FilmBox Pak byl loni více než dvouciferný. Jsme velmi rádi, že můžeme rozšířit náš stávající balíček FilmBox Pak na platformách freeSAT a UPC Direct. Tento komplexní zážitek ze sledování bude plnohodnotnou prémiovou televizní zábavou bez reklam, s možností sledování na více zařízeních,“ konstatoval Berk Uziyel, výkonný ředitel společnosti SPI International/FilmBox Channels Group, a doplnil: „FilmBox Live je nyní jednou z hlavních VoD platforem v regionu, která kromě filmů na vyžádání přináší i nepřetržitý a neomezený přístup k několika živě vysílajícím kanálům.“

autor: lukpo
Spustit audio