Satelitní služba Skylink v dubnu odmyká stanici FilmBox Premium

1. duben 2019

Program je dostupný v nabídce operátora ve standardním rozlišení na své běžné pozici. HD verze kanálu zatím v nabídce Skylinku chybí.

Satelitní služba Skylink nabídne v dubnu svým zákazníkům měsíční ochutnávku tematického kanálu FilmBox Premium. Stanice bude k dispozici klientům ve formě „open window", tedy neplaceného vysílání, na standardní programové pozici. Vysílání kanálu Skylink Ochutnávka, na níž se tyto stanice v minulosti objevovaly, bylo ukončeno a od března bylo nahrazeno novinkou Skylink 7, která nabízí výběr vybraných pořadů z kanálů Skylinku ve vysokém rozlišení.

FilmBox Premium je operátorům k dispozici jak ve standardním tak i vysokém rozlišení obrazu. Největší satelitní služba má v nabídce verzi pouze ve standardní kvalitě. V minulosti se však měsíc jeho HD mutace ve Skylinku vysílala, a to tehdy právě na pozici ochutnávkového kanálu. Vlastník stanice, společnost SPI International, v minulosti významně investovala do zatraktivnění programu, nicméně FilmBox Premium stále nedisponuje originální zvukovou stopou. Jeho HD verze není paradoxně dostupná ani na vlastní platformě FilmBox Live.

autor: lukpo
Spustit audio

Související