Schwarzwaldradio s vlastním DAB+ přijímačem od TechniSatu

10. srpen 2017

Digitradio 215 je klasickým přijímačem tranzistorového typu s jedním reproduktorem. Disponuje časovačem, budíkem i možností uspání po určité době.

Německá rozhlasová stanice Schwarzwaldradio uvádí vlastní edici DAB+ přijímače TechniSat. Je tak dalším vysílatelem, který s touto firmou spojil své síly. Rozhlasových stanic, které v minulosti spojily s německou společností své síly, je celá řada – B2 Berlin, Star*Sat Radio Berlin, Schlagerparadies a také veřejnoprávní okruhy SWR 4 nebo BR Heimat. Nový přijímač TechniSatu nese označení Digitradio 215 Schwarzwaldradio Edition.

Digitradio 215 je klasickým přijímačem tranzistorového typu s jedním reproduktorem. Disponuje časovačem, budíkem i možností uspání po určité době. Výhodou je přítomnost barevného displeje, takže jsou k dispozici doplňkové obrazové informace, takzvaná slideshow. Digitradio 215 disponuje speciálním tlačítkem, které okamžitě dokáže přepnout na poslech stanice Schwarzwaldradio, a to díky tomu, že program vysílá v celoplošném DAB+ multiplexu operátora Media Broadcast na kanálu 5C.

autor: lukpo
Spustit audio