Show Jana Krause na Primě přivítá generálního ředitele Českého rozhlasu Zavorala

13. červen 2018

Vzhledem k formátu pořadu se dá očekávat, že rozhovor bude veden v odlehčeném duchu a závažnější témata nebude řešit příliš do hloubky. Jestli se Kraus dotkne i otázky digitalizace rádia, je otázkou.

Jedním z hostů Show Jana Krause, která se vysílá pravidelně na televizi Prima ve středu od 21.35, bude také generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral. Programové oddělení stanice o tom informovala v anotaci k pořadu, jež médiím zaslalo v pátek 8. června. Zavoral je avizován jako poslední z hostů, dále by ve studiu neměli chybět herci Pavel Liška a Jan Révai a dietoložka britských celebrit Gabriele Peacock Báňová.

Témat, která může Kraus se Zavoralem v rozhovoru probrat, je celá řada. Generální ředitel například minulý týden na setkání se zaměstnanci informoval o nutném propouštění, které bude souviset s chystanými úsporami a naopak navýšením finančních prostředků pro stávající zaměstnance. Velkým tématem minulého týdne byla v rámci konference Digimedia 2018 také digitalizace rozhlasu. V tomto případě by ale spíše bylo velkým překvapením, kdyby se moderátor s René Zavoralem tohoto tématu vůbec dotknul. Vzhledem k formátu pořadu, se dá rozhovor očekávat v odlehčenějším duchu.

autor: ČRo
Spustit audio

Související