Skylink Live TV součástí balíčku Video Pass operátora Vodafone

11. březen 2019

Klienti mobilního operátora s touto službou mohou sledovat programy ze Skylink Live TV bez toho, aniž by se jim z mobilního tarifu odečítala data.

Internetová televize Skylink Live TV se stane od pondělí 25. března součástí balíčku Vodafone Video Pass. Pro klienti zmíněného mobilního operátora to znamená, že klienti s tímto tarifem budou moci sledovat platformu bez nutnosti účtování za data. Počet platforem dostupných v rámci Video Passu se tak dostane na rovnou dvacítku. Jsou mezi nimi mimo jiné již služby HBO GO, Netflix, Amazon Prime Video, YouTube, Digi2GO nebo Seznam Zprávy. Klienti, kteří nemají Skylink Live TV zatím aktivovanou, si ji mohou vyzkoušet na měsíc zdarma.

„Televize v mobilu, kterou přináší aplikace Skylink Live TV, je dalším krokem v evoluci naší platformy. Chceme divákům poskytnout možnost sledovat jejich oblíbené programy bez omezení a odečet dat byl limitujícím faktorem,“ nastínil důvod nové spolupráce Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group. „Věřím, že tato novinka přinese našim zákazníkům větší potěšení při sledování, a naopak méně starostí při kontrole výdajů,“ uzavřel Glisník. Kromě internetové televize je Skylink také největším satelitním operátorem na našem trhu.

autor: Čestmír Polák
Spustit audio

Související