Satelitní služba Skylink odemkne všem zákazníkům v březnu celkem pět programů

1. březen 2019

Klientům největšího satelitního operátora budou k dispozici programy různých žánrů. Jednou ze stanic bude například Epic Drama HD.

Největší satelitní služba na trhu, operátor Skylink, v březnu zpřístupní všem zákazníkům ne jeden, případně dva placené kanály, ale rovnou pět. Půjde konkrétně o stanice Epic Drama HD, TLC, Sport 1 HD, Sport 2 HD a Arena Sport. Ve čtvrtek večer o tom informovalo mediální zastoupení Skylinku, PR agentura WS Central and Eastern Europe Communication Consulting. Promo akce na volně šířené kanály platí po celý měsíc, tedy od 1. do 31. března.

Na kanálech Sport 1 HD a Sport 2 HD se naplno rozjíždí nová sezóna Formule 1. Program Epic Drama HD zaměřený na dramatický žánr v březnu odvysílá nový seriál Komisař Maltese: Hon na mafii. Jeho děj se odehrává v polovině 70. let minulého století na Sicílii, kde vládne mocná italská mafie. Dokumentární stanice TLC zmapuje v březnu život Američanů trpících extrémní obezitou s příznačným názvem Má třinácti set šedesátikilová rodina. Kanál Arena Sport 1 potěší diváky zejména Čínskou ligu, ve které hraje i Slovák Marek Hamšík.

autor: lukpo
Spustit audio

Související