Šlágr 2 s programovým průvodcem EPG v Regionální síti 8

23. březen 2018

Programový průvodce prozatím není součástí DVB-T2 multiplexu Českých Radiokomunikací. Na rozdíl od hlavního kanálu Šlágr TV není zapojena ani v jednom z multiplexů signalizace technologie HbbTV.

Šlágr 2, druhá hudební televize podnikatele Karla Peterky, je v Regionální síti 8 Českých Radiokomunikací nově dostupná s elektronickým programovým průvodcem (EPG). Diváci se tak konečně mohou dozvědět, co tato stanice vysílá, a jaké pořady se chystají. EPG obsahuje kromě názvu jednotlivých formátů také stručné anotace. V době psaní textu byla data dostupná do nedělní dvaadvacáté hodiny.

Programový průvodce prozatím není součástí DVB-T2 multiplexu Českých Radiokomunikací. Na rozdíl od hlavního kanálu Šlágr TV není zapojena ani v jednom z multiplexů signalizace technologie HbbTV určená pro přijímače připojené k internetu. HbbTV portál Šlágru nabízí jednotlivé příspěvky z tematických kanálů Šlágr Dechovka, Country no.1 a TV Písnička, doplněný je o přehlídku písní Zlatý Šlágr 2018. Lze předpokládat, že v hybridním vysílání Šlágr TV se objeví nová internetová televize Natura. Odpovídající licenci má již několik týdnů.

autor: lukpo
Spustit audio