Šlágr TV od 1. září změnila logo i grafiku, odbavována je z nových prostor

1. září 2017

Stanice je dostupná prostřednictvím pozemního vysílání ve standardech DVB-T i DVB-T2, nekódovaně na satelitu Astra 3B a dále pak i v kabelových a IPTV sítích.

Hudební televize Šlágr, za níž stojí podnikatel Karel Peterka, se představila 1. září svým divákům s novým logem a grafikou. Od stejného data je zároveň odbavována z nového pracoviště. Zatímco doposud měla tuto vysílací část na starosti společnost Sat Plus, nově se o ni stará 11 TV Production sídlící na pražském Chodově. Jde o firmu Jiřího Němečka, který v minulosti zakládal mimo jiné hudební televize Óčko a Retro Music TV.

Nové logo Šlágr TV je výraznější, zároveň z něj zmizela nota, která byla do konce srpna jeho trvalou součástí. Identifikátor stanice je nyní animovaný. Název Šlágr se změní se Šláger. Televize Karla Peterky tak chce dát najevo, že je určena jako pro české, tak i slovenské diváky. Písmeno „e“ je ve tvaru srdce. Do rodiny Šlágr TV patří také televize Písnička, Country no. 1 a Šlágr Dechovka, které jsou dostupné pouze prostřednictvím hybridního vysílání HbbTV. V průběhu tohoto měsíce odstartuje Šlágr 2 a v plánuje je také spuštění nové stanice Natura, za níž stojí Peterkova manželka Jana.

Z vysílání hudební televize Šlágr
autor: lukpo
Spustit audio