Slovenská TV Osem přišla v Česku o několik set tisíc kabelových přípojek

14. únor 2017

Operátor oficiálně nechtěl přerušení distribuce TV Osem příliš komentovat. „Distributor kanálu TV Osem dlouhodobě neplnil smluvní podmínky,“ uvedla firma ve vyjádření pro náš web.

Slovenská TV Osem, která je známá zejména několikahodinovými bloky zaměřenými na věštění po telefonní lince, přišla v České republice o významný distribuční kanál. Ze své nabídky ji minimálně dočasně vyřadila společnost O2 Czech Republic provozující na našem trhu největší IPTV službu O2TV. Na konci loňského roku měla platforma 221 tisíc zákazníků s více než 250 tisíci aktivními set-top-boxy.

Operátor oficiálně nechtěl přerušení distribuce TV Osem příliš komentovat. „Distributor kanálu TV Osem dlouhodobě neplnil smluvní podmínky. Z toho důvodu jsme byli nuceni vysílání vypnout,“ uvedla stručně pro web Digitální rádio Kateřina Mikšovská z tiskového oddělení O2. TV Osem je nadále možné sledovat například v rámci Regionální sítě 8 Českých Radiokomunikací (DVB-T) a také na satelitu Astra 3B, kde je program dostupný dokonce nekódovaně ve vysokém rozlišení (HD). Kabelový operátor UPC v nabídce tuto stanici vůbec nemá.

autor: lukpo
Spustit audio