sonoroSTEREO: Hudební systém s podporou DAB+, CD i Bluetooth

23. březen 2017

Domácí audio systém sonoroSTEREO podporuje nejen digitální rozhlas DAB+ a VKV rádio, ale pro tento typ elektroniky také neobvykle střední vlny.

V České republice a na Slovensku pro řadu běžných uživatelů naprosto neznámá značka sonoro uvedla hudební audio systém s dodatkem STEREO, který umožňuje poslech digitálního rádia DAB+, CD disků, podporu bezdrátového přenosu a řadu dalších funkcí. Je určena především pro uživatele, kteří inklinují k retro designu a při pořizování elektroniky neváhají sáhnout hlouběji do kapsy.

Domácí audio systém sonoroSTEREO podporuje nejen digitální rozhlas DAB+ a VKV rádio, ale pro tento typ elektroniky také neobvykle střední vlny. Do paměti je možné uložit sice pouhých šest stanic, na druhou stranu ale produktová novinka nabízí možnost připojení venkovní antény (konektor pro šroubovací jack), což uvítají například zájemci, kteří si chtějí příjem obohatit o vzdálenější multiplexy, případně zlepšit signál slabých digitálních sítí v dané lokalitě. V rámci funkcí jsou k dispozici například budík (duální alarm), nastavení vypnutí a hodiny. Na zadním panelu jsou mj. CINCH konektory AUX IN, LINE OUT a USB.

autor: lukpo
Spustit audio