Sony chystá vizuální proměnu kanálů AXN, změny dopadnou i na Českou republiku

2. březen 2016

„Změna vizuálu jde ruku v ruce s důkladnějším přístupem k programování,“ uvedl šéf SPT Networks Central Europe John Rossiter.

Společnost Sony Pictures Television Networks chystá vizuální proměnu, neboli rebranding, svých tematických kanálů AXN. Na novinku se mohou těšit diváci například v Polsku, Maďarsku, ale i v České republice a na sousedním Slovensku. Ve všech zmíněných zemích změna proběhne ještě v průběhu tohoto měsíce. V Polsku je novinka naplánována na 23. března, v Maďarsku, které má kanály společné i pro náš trh, to bude 17. března. V obou zemích bývalé federace, tedy Česku a na Slovensku, fungují stanice AXN, AXN Black, AXN White a AXN HD. Nabídku pak doplňuje ještě video služba AXN Now.

„Značka AXN je spojena s energií, akcí, vášní a vzrušením. V nové kampani kombinujeme všechny tyto možnosti. Používáme je proto, abychom divákům byli schopni nabídnout něco opravdu vzrušujícího,“ uvedl Maurizio Vitale, senior vicepresident pro marketing společnosti SPT Networks, která je zodpovědná za rebranding stanic po celém světě. „Změna vizuálu jde ruku v ruce s důkladnějším přístupem k programování, které více vyhovuje divákům lineární televize a uživatelům internetu a sociálních médií,“ doplnil slova svého kolegy generální ředitel SPT Networks Central Europe John Rossiter.

autor: lukpo
Spustit audio