Společnost PN Medien už má v Ingolstadtu řadu stanic, nově i PN Eins Urban

10. listopad 2016

Bavorsko nabízí z pohledu digitálního rádia velice zajímavou perspektivu. K dispozici je zde zdaleka nejvíce rozhlasových DAB sítí z celého Německa.

Stanici s názvem PN Eins Urban, která se zaměřuje zejména na žánry jako R’n’B a hip hop, zařadil do své nabídky provozovatel DAB+ multiplexu Ingolstadt fungujícího na kanálu 11A. Stanice je už několikátým programem společnosti PN Medien GmbH, jež je v tomto multiplexu dostupná, a to vedle PN Eins Dance, Radia Ilmwelle, Ilmwelle Schlager, Ilmwelle 90s a Ilmwelle Event. Všechny programy v dané síti jsou k dispozici s datovým tokem 96 kbps.

Bavorsko nabízí z pohledu digitálního rádia velice zajímavou perspektivu. K dispozici je zde zdaleka nejvíce rozhlasových DAB sítí z celého Německa. Bavorsko jde nejen na úroveň celozemských a regionálních sítí, ale také tu najdeme některé lokální multiplexy a právě i do této kategorie patří i Ingolstadt. Dále je v tomto městě dostupná síť „BR Bayern“ na kanálu 11D. Kromě privátních stanic si tak mohou zájemci rozšířit nabídku o veřejnoprávní okruhy, mimo jiné Bayern 1, Bayern 2, Bayern 3, BR Klassik nebo čistě digitální Puls a BR Heimat.

autor: lukpo
Spustit audio