Společnosti Nagra a Samsung přišly s novým způsobem dekódování programů

15. březen 2017

U prodejců, kteří se do tohoto projektu v Německu zapojí, bude možné získat po registraci vybraných televizoru tento hardwarový klíč s šestiměsíčním předplatným balíku HD+ zdarma.

Společnosti Nagra a Samsung vyvinuly společné technické řešení, které umožní příjem placených programů prostřednictvím TVkey. Jedná se de facto o jednoduchý USB dongle, který se k televizoru připojuje prostřednictvím USB rozhraní. Dekódování placených programů poté probíhá v televizoru bez nutnosti použití modulu, případně dalšího přídavného zařízení. Novinku se rozhodla využít německá placená televize HD+.

U prodejců, kteří se do tohoto projektu v Německu zapojí, bude možné získat po registraci vybraných televizoru tento hardwarový klíč s šestiměsíčním předplatným balíku HD+ zdarma. Samsung chápe nasazení tohoto technického řešení jako potvrzení vedoucí pozice na trhu, respektive v oblasti nasazení hardwarových inovací. Hardwarový TVkey splňuje přísné požadavky zejména hollywoodských studií, jak v oblasti Ultra HD, tak i HDR obsahu. Jednou z výhod tohoto řešení má být i možnost snadné získání nových předplatitelů bez nutných zvýšených dodatečných nákladů.

autor: lukpo
Spustit audio