Spuštění kanálu Super Polsat se promítlo i do některých českých služeb

3. leden 2017

Polský kanál je díky přeshraničnímu zásahu polských vysílačů i u vybraných českých služeb dostupný ve standardním rozlišení.

Stanice Super Polsat, která odstartovala na polském trhu včera, je dostupná i některým zákazníkům českých služeb. Jedná se konkrétně o ty operátory, jež měli doposud v nabídce volně šířenou televizi Polsat Sport News. Ta se od 2. února z pozemního vysílání stáhla a přesunula se výhradně do placených služeb. U tuzemských operátorů už by tak neměla být vůbec dostupná. Nově je k dispozici i její verze s vysokým rozlišením (HDTV).

Super Polsat se objevil například v nabídce on-line služby SledováníTV.cz i na platformě 4net.TV. Do širšího povědomí veřejnosti ze dostala v posledních měsících zejména druhá zmiňovaná firma, která pro společnost Digi Czech Republic připravila technické řešení internetové televize Digi 2 GO. Super Polsat je díky přeshraničnímu zásahu polských vysílačů i u vybraných českých služeb dostupný ve standardním rozlišení. Jde o první stanici, která má většinu pořadů doplnit audiopopisem, případně titulky.

autor: lukpo
Spustit audio