Stanice Barrandov Family představila pravděpodobně definitivní podobu loga

15. únor 2017

V minulosti měla být televize pod svým tehdejším názvem Barrandov Muzika hudebním kanálem. Souboj se Šlágr TV však skončil v neprospěch barrandovské televize.

Volně šířená terestrická televize Barrandov Family, která je určená pro distribuci v České republice i na Slovensku, představila definitivní podobu svého loga. Doposud používaný tvar „Barrandov Family byla dříve Barrandov Muzika“ se změnil na prosté „Barrandov Family“. Ač může jít na první pohled o pouhou kosmetickou změnu, opak je pravdou. Kvůli změně názvu vedla s provozovatelem stanice řízení Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV).

Stanice Barrandov Family se divákům představila ve své stávající podobě od 1. ledna 2017. Do konce loňského roku byla však televize známá pod označením Barrandov Muzika. Hudba šla ale v průběhu času na této stanici kvůli nízké sledovanosti do pozadí a nahradily ji reprízy pořadů jako Sejdeme se na Cibulce, To byl náš hit, Ringo family a další. Změnu, kterou Barrandov provedl od ledna ale neměl nejdřív od RRTV schválenou. K povolení ze strany regulátora došlo až dodatečně. Úprava loga je definitivní tečkou za touto kauzou.

autor: lukpo
Spustit audio