Stanice E! Entertainment věnovaná celebritám ztrácí v Česku významné partnery, vyřadil ji také Skylink

16. prosinec 2019

Tematickou televizi už v tuto chvíli nenabízí žádný z největších tuzemských operátorů. Kabelová firma UPC například nezařadila tuto stanici do nabídky za celou dobu její existence.

Lifestylová televize E! Entertainment, která je zaměřená výhradně na život celebrit, přichází v České republice i na Slovensku o významné partnery. Před několika týdny tuto stanici vyřadila z nabídky společnost T-Mobile, nyní se ke stejnému kroku rozhodla i konkurenční firma M7 Group, která v obou zemích bývalé federace provozuje satelitní televizi Skylink. Kanál E! Entertainemnt tak v tuto chvíli nenabízí už žádný z největších tuzemských hráčů.

Tematická televize působí na českém trhu od roku 2012. Nejprve byla k dispozici pouze v originálním znění, velmi rychle se ale její pořady začaly opatřovat dabingem, případně alespoň titulky, a s výjimkou takzvaných červených koberců došlo prakticky k plné lokalizaci (bez grafiky). Stanice E! Entertainment je k dispozici jak ve standardním, tak i vysokém rozlišení obrazu. Kabelový operátor UPC například tento program nezařadil vůbec.

autor: lukpo
Spustit audio

Související