Stanice O2TV Fotbal odstartuje v srpnu, nabídne řadu ligových pohárů

19. květen 2016

Zákazníkům služby bude k dispozici i multidimenze. Jednou z novinek budou statické informace o hráčích a virtuální pohled na utkání.

Společnost O2 Czech Republic spustí v srpnu první specializovaný kanál z rodiny O2 Sport zaměřený výhradně na jedno odvětví. Stanice O2TV Fotbal divákům nabídne stovky živých přímých přenosů. Fanoušci se mohou nově těšit na další volbu z české nejvyšší soutěže nebo na nejlepší evropské klubové televize týmů z Premier League, španělské Primera División či italské Serie A. Stanice O2 Sport získala exkluzivní práva také na přímé přenosy ze Španělského, Italského a Francouzského poháru. Od nové sezony rozšiřuje vysílání české nejvyšší fotbalové soutěže na dva přímé přenosy z každého kola.

„Synot liga a Liga mistrů patří ve sledovanosti a popularitě k tomu nejžádanějšímu na trhu. I proto jsme se rozhodli zajistit exkluzivní práva na další volbu z české ligy. Zejména s ohledem na to, že nová samostatná liga přinese větší transparentnost a velký důraz na profesionalitu. Novinkou budou také videorozhodčí, k čemu chce O2TV výrazně pomoci svojí technologií. Kromě ligových a pohárových duelů budou moci diváci nahlédnout do zákulisí klubů s bohatými magazíny, pohledy na tréninky, rozhovory s hráči či preview k zápasům,“ uvedl David Duroň, ředitel O2TV.

O2 podepsala prozatím smlouvu s anglickými kluby Manchester United a Arsenal FC. Ve druhém zmíněném je brankářem Petr Čech. Na O2TV Fotbal se objeví i pořady Barca TV nebo Juventus TV. O2TV se podařilo získat také tříletý kontrakt na přímé přenosy nejlepších zápasů Španělského a Italského fotbalového poháru, a to včetně Superpohárů. Celý balíček doplní ještě Francouzský ligový pohár a mezistátní přípravná utkání na Euro 2016 (například Skotsko - Itálie, Rakousko - Nizozemí, Španělsko-Gruzie a další). U nového programu bude dostupná pochopitelně funkce multidimenze (MD).

autor: lukpo
Spustit audio