Stanici Stingray Brava nahradí 1. března Stingray Classica, v nabídce ji mají i čeští operátoři

19. únor 2019

Sjednocení obou kanálů pod jednu hlavičku dává smysl. Obě stanice se věnují prakticky stejným žánrům – vážné hudbě a opeře.

Hudební stanice Stingray Brava, kterou mají v nabídce například satelitní operátor Skylink a IPTV služba T-Mobile TV, v následujících dnech skončí jako samostatný kanál a stane se součástí placené televize Stingray Classica. Na svém webu o této novince informovala již začátkem ledna nizozemská telekomunikační společnost Delta s tím, že změna je naplánována na pátek 1. března. Zprávu potvrdil v pondělí i polský portál SATinfo24.

„Od provozovatele jsme měli informaci o tom, že změna se chystá, ale detaily v tuto chvíli neznáme,“ uvedl pro portál Digitální rádio Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group, společnosti, která provozuje službu Skylink. Právě největší satelitní operátor na trhu má v nabídce jak stanice Stingray Brava a Stingray Classica, tak i programy Stingray iConcerts a Stingray C Music. V nabídce T-Mobile má provozovatel kromě Bravy i kanál Djazz. Ukončení stanice Stingray Brava dává smysl, protože jeho zaměření je prakticky totožné s Classicou. Oba programy v minulosti vlastník koupil od jiných majitelů a zařadil do svého portfolia.

autor: lukpo
Spustit audio

Související