Taneční stanice sunshine live přichází s novými hlasovými funkcemi pro asistentku Alexa

15. únor 2019

Majitelé těchto zařízení se mohou jednoduše zúčastnit například vyhlášené soutěže, požádat o hudební tipy nebo poslat zprávu svému oblíbenému dýdžejovi.

Německá taneční rozhlasová stanice sunshine live, která je na omezeném území Čech dostupná prostřednictvím multiplexu DR Deutschland na kanálu 5C, rozšířila sadu povelů pro hlasovou asistentku Alexa v zařízení Amazon Echo. Majitelé těchto zařízení se nyní mohou jednoduše zúčastnit například vyhlášené soutěže, požádat o hudební tipy, poslat zprávu svému oblíbenému dýdžejovi nebo podpořit rádio v rámci průzkumu poslechovosti.

Cílem uvedených novinek je získat zpětnou vazbu od posluchačů. Ti mohou jednoduše například zaslat i svou reakci na vysílanou skladbu. Provozovatel programu pak může na tyto podněty reagovat. Stanice sunshine live přidala do nabídky více než deset nových pokynů. Podpora se brzy rozšíří také o hlasového asistenta Googlu. „Využíváme všechny možnosti, které nám nabízejí hlasoví asistenti. Chceme lépe komunikovat s posluchači a nabídnout jim významnou přidanou hodnotu,“ uvedl Kieran Murphy O'Connor, programový ředitel rádia.

autor: lukpo
Spustit audio

Související