TechniSat plánuje v Česku prodávat nový DAB+ tuner Digitradio 140

3. květen 2018

Pro lovce vzdálenějších signálů nesmíme opomenout zmínit skutečnost, že produktová novinka německé firmy disponuje i vstupem pro připojení externí antény. K dispozici je i podpora Spotify.

Německá společnost TechniSat plánuje uvést v letošním roce na český trh nový DAB+ tuner Digitradio 140. Portálu Digitální rádio to potvrdil obchodní zástupce firmy Lukáš Štěpánek. DAB+ tuner doposud TechniSat na českém trhu neprodával a může být tak zajímavým doplňkem jeho stávající nabídky. Oslovit potenciální zákazníky nebude jednoduché, protože výběr v tomto segmentu je i u nás relativně velmi bohatý – Hama, Onkyo, Yamaha a další.

TechniSat Digitradio 140 pochopitelně není pouze přijímačem pro DAB+ rozhlas, ale funguje jako domácí systém. Můžete si tedy prostřednictvím něho přehrávat MP3 skladby nebo média uložená na síti, určitou zvláštností je i podpora CD disků, které novinka přehrává. K síti je možné TechniSat Digitradio 140 připojit prostřednictvím ethernetového kabelu nebo wifi (bezdrátově). Pro lovce vzdálenějších signálů nesmíme opomenout zmínit skutečnost, že produktová novinka německé firmy disponuje i vstupem pro připojení externí antény. K dispozici je i podpora Spotify.

autor: lukpo
Spustit audio