Televize Harmonie obnovila nečekaně po šestnácti dnech vysílání, program nezměnila

25. březen 2016

Stanice je součástí Regionální sítě 4 pro Prahu a střední Čechy, která šíří signál na 46. kanálu z vysílačů Strahov, Ládví a Zelený pruh.

Česká lifestylová televize Harmonie obnovila v průběhu čtvrtka 24. března po šestnácti dnech nečekaně své vysílání. Program se odmlčel v úterý 8. března a vypadalo to, že jde o definitivní konec vysílání, protože šlo o zatím nejdelší výpadek tohoto kanálu. Redakce webu Digitální rádio se snažila v uplynulých dnech kontaktovat šéfa televize Jiřího Hegera, ten však na zaslané dotazy nereagoval. O výpadku vůbec není řeč ani na profilu stanice na sociální síti Facebook, webové stránky www.harmonietv.eu avizované i ve vysílání jsou již delší dobu nefunkční. Délka výpadku překvapila i provozovatele sítě, v níž je stanice šířena.

Vysílání TV Harmonie ztrácí pro televizního diváka prakticky smysl. Stanice rotuje dokola vydání stále těch samých pořadů, které byly natočeny pravděpodobně zejména v roce 2014. Poměrně komicky působí například lifestylový magazín Showlife s moderátorkou Evou Decastelo. Ten v rubrice Ze společnosti slibuje například pokračování filmu Bez kalhot XXL, jenž však už měl dávno DVD premiéru. V časté rotaci je tu i dva roky stará upoutávka na pořad Drsný stylista. Jasně se tak ukazuje, že televize nemá, co vysílat, nicméně její dříve natočené formáty běží pravděpodobně kvůli reklamě a teleshoppingu společnosti Tena, v niž Heger figuruje jako předseda představenstva.

autor: lukpo
Spustit audio