Televize Seznam představila novou verzi virtuálního červeného tlačítka

26. červen 2018

S novou verzí HbbTV bodu se mohou zájemci setkat ve všech distribučních platformách včetně pozemního vysílání, kabelových sítí a satelitu.

Televize Seznam uvedla na obrazovku v uplynulých dnech novou podobu virtuálního červeného tlačítka. Tuto součást programu vidí všichni majitelé televizorů a set-top boxů s podporou standardu HbbTV, které jsou připojené k internetu. V případě Televize Seznam jde o druhou verzi „červeného bodu“, celkově už ale společnost Seznam.cz uvádí třetí. Vůbec poprvé si firma vyzkoušela technologii v multiplexu 4, kde v minulosti zpřístupnila svůj videobsah.

S novou verzí virtuálního červeného tlačítka se mohou zájemci setkat ve všech distribučních platformách, tedy pochopitelně s výjimkou HbbTV, kde tato technologie není podporování. Signalizace hybridního vysílání je aktivní například v terestrických multiplexech Českých Radiokomunikací, v kabelové síti operátora UPC Česká republika i na satelitu Astra. V placených službách je program dostupný ve vysokém rozlišení, tuto kvalitu chce později zpřístupnit divákům i po startu finálních sítí DVB-T2.

Seznam.cz TV - podoba virtuálního červeného tlačítka
Seznam.cz - virtuální červené tlačítko
autor: lukpo
Spustit audio

Související