Televizní služba Kuki přichází s tarifem Extra a dalšími uživatelskými novinkami

9. říjen 2020

Měsíční výši tohoto tarifu stanovil provozovatel služby na 1200 korun. Jeho součástí jsou i doplňkové služby Navíc seriály, Nahrávám 100, 2x Navíc telka, Navíc kino, Navíc kino plus a půjčovně filmů Kino. Kuki Extra je určena pod jedním účtem pro tři fixní a pět mobilních zařízení.

Provozovatel internetové televize Kuki přišel v posledních dnech s několika novinkami určenými pro své klienty. Pro nejnáročnější uživatele je určen nový tarif Kuki Extra, který v sobě kombinuje všechny ostatní balíčky. „Užiješ si s ním všechny dostupné kanály, filmové balíčky HBO a Cinemax a mnoho dalšího,“ uvedl mimo jiné operátor. Zákazník, který se pro tento tarif rozhodne, však bude muset sáhnout hluboko do své peněženky. Operátor stanovil jeho výší na 1200 korun/měsíc. Služba je k dispozici na 3 fixních a 5 mobilních zařízeních.

Společnost Smart Comp, která je spolu s A1M provozovatelem Kuki, uvedla, že uživatel zároveň získává přístup k doplňkovým službám Navíc seriály, Nahrávám 100, 2x Navíc telka, Navíc kino, Navíc kino plus a půjčovně filmů Kino. Programátoři služby doplnili službu i o další novinky. Jedná se mimo jiné o vzdálené ovládání televizoru prostřednictvím mobilního zařízení, vyhledávání televizních kanálů, vylepšené EPG, návrat do živého vysílání, ikonu právě aktivního profilu, aktuální čas při přehrávání nebo doporučené novinky.

Co se týká programových novinek, od října došlo k zařazení HD verze dětské stanice Duck TV, která nahradila stejný tematický kanál ve standardním rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio

Související