Tematická televize English Club TV oznámila expanzi na platformu Apple TV

17. prosinec 2018

Provozovatel vzdělávacího kanálu dokončil expanzi na zařízení společnosti Apple. Dostupné už jsou aplikace pro iPhony i iPady.

Tematická televize English Club TV, která se zaměřuje na vzdělávání všech věkových skupin v oblasti angličtiny, expandovala koncem roku globálně na platformu Apple TV. Diváci tak mohou díky tomu sledovat nejen živé vysílání tohoto programu, ale také přehrávat pořady z videotéky (video na vyžádání). Pokrytí platforem společnosti Apple je nyní dokončeno, již dříve si bylo možné stáhnout aplikaci buďto do mobilního telefonu iPhone nebo tabletu iPad.

„Multiscreen (obsah na více obrazovkách, pozn. red.) je v současné době jedním z hlavních trendů televizního trhu, a proto ho také využíváme a vyvíjíme naše aplikace pro různé platformy a regiony, abychom uspokojili potřeby dnešních uživatelů. Aplikace English Club TV na Apple TV je nový efektivní a zábavní nástroj pro studenty, kteří se chtějí naučit angličtinu bez výrazného úsilí,“ uvedl mimo jiné Andrew Semchenko, generální ředitel English Club TV Group.

autor: lukpo
Spustit audio

Související