TV Osem už si v multiplexu Radiokomunikací nenaladíte, operátor ji odpojil

16. únor 2017

Stávající nabídka Regionální sítě 8 obsahuje stanice TV Noe, Regionálnítelevize CZ, Óčko Expres, Sport 5 a Barrandov Family.

Slovenská televize Osem přišla v České republice o další významný distribuční kanál. Po největší IPTV službě na trhu O2TV ji z nabídky svého DVB-T multiplexu vyřadily i České Radiokomunikace. Operátoři nechtějí situaci oficiálně komentovat, nicméně podle informací naší redakce stojí za touto skutečností platební morálka jejího provozovatele. Jedinou velkou službou, kde tak program v tuto chvíli zůstává dostupný, je satelitní platforma Skylink.

Stávající nabídka Regionální sítě 8 obsahuje stanice TV Noe, Regionálnítelevize CZ, Óčko Expres, Sport 5 a Barrandov Family. Poslední jmenovaná televize byla v multiplexu upravena do svého definitivního názvu. Ještě včera se kanál identifikoval pod svým bývalým označením Barrandov Muzika. Souhlas se změnou jména stanice získala společnost Barrandov Televizní Studio na posledním zasedání Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), které se konalo v průběhu minulého týdne.

autor: lukpo
Spustit audio