UPC spouští na Slovensku interaktivní televizi Horizon, nabídne i sedmidenní archiv

25. duben 2016

„Uvedením Horizon TV posouváme vývoj televize o úroveň výš. Horizon od základu mění dosavadní diváckou televizní zkušenost,“ slibuje pověřený generální ředitel Martin Miller.

Společnost UPC Broadband Slovakia spouští u našich východních sousedů s ročním zpožděním oproti České republice interaktivní televizí Horizon. Jejím základem je Horizon box – multimediální set-top-box doplněný o televizní archiv a možnost zpětného zhlédnutí. Oproti České republice bude klientům dostupný i TV archiv čtyřiceti stanic, a to se sedmidenním zpětným přehráním. Jen pro srovnání, operátor O2 Czech Republic, který nabízí IPTV službu O2TV nabízí od dubna nově 50 hodin. Někteří operátoři v ČR ale stejně jako UPC nabízí vícedenní archiv. Horizon TV bude nasazena i na boxy Kaon 700.

„Uvedením Horizon TV posouváme vývoj televize o úroveň výš. Horizon od základu mění dosavadní diváckou televizní zkušenost. Televizi, kterou máme rádi, přináší zcela novým a lepším způsobem, spojením všech nejoblíbenějších televizních služeb do jedné a jedinečné nabídky. Nabídku Horizon TV budeme rozšiřovat o další novinky, které potvrdí vedoucí pozici UPC, jako poskytovatele inovativních služeb, "uvedl Martin Miller, pověřený generální ředitel společností UPC v České republice a na Slovensku. Možnost zpětného zhlédnutí plánuje uvést v horizontu několika měsíců operátor i nás. Přesný termín však ještě není stanoven.

Součástí televize Horizon je také mobilní televize Horizon Go, která umožňuje sledování televizních programů prostřednictvím internetového připojení kdykoliv a odkudkoliv na Slovensku, až na 3 zařízeních současně, včetně tabletu, notebooku či smartphonu. Se službou Horizon Go mohou televizní zákazníci UPC sledovat online více než 80 TV programů, včetně 22 v HD kvalitě. Uživatel má díky této službě přístup k nejbohatší mobilní nabídce TV programů, které si může vychutnávat nejen ve své domácnosti, ale pomocí internetového mobilního a Wi-Fi připojení, prakticky na celém území Slovenska. Videotéka MyPrime nabídne na Slovensku okolo šestnácti set filmových a seriálových titulů.

autor: lukpo
Spustit audio