V Belgii odstartovaly nové digitální stanice Joe 90’s a Joe Easy

17. červenec 2019

Digitální programy jsou zcela logickou volbou v rozšíření stávajícího portfolia programů Joe, Joe 70’s, Joe 80’s a Top 2000. Nabízejí hudbu devadesátých let a oddechový proud.

Belgická rozhlasová stanice Joe spustila další dva své tematické klony. Jedná se o stanice Joe 90’s a Joe Easy. Digitální programy jsou zcela logickou volbou v rozšíření stávajícího portfolia programů Joe, Joe 70’s, Joe 80’s a Top 2000. Z jejich výčtu je patrné, že rodina tematických stanic pokrývá hudební scénu od sedmdesátých let prakticky do současnosti. Každý posluchač si tak může zvolit program podle svého gusta, stačí mu pouze přijímač DAB+.

Provozovatel tematických rozhlasových programů spoléhá na hybridní strategii, takže své stanice nabízí i na internetu – buďto klasicky on-line, případně prostřednictvím mobilních aplikací. Nové okruhy Joe 90’s a Joe Easy je možné v Belgii naladit terestricky v rozhlasovém multiplexu DAB+ Vlaanderen 2, jehož součástí jsou mimo jiné i Tommorowland, NRJ nebo Q-Summer. Síť je součástí vrstvy místních multiplexů určených pro regionální a lokální rádia.

autor: lukpo
Spustit audio

Související