Veřejnoprávní rozhlas rbb mění svůj kulturní okruh, novinky se dotknou i platformy DAB+

6. květen 2019

Na webu rbbKultur budou moci zájemci najít tematické články, recenze na koncerty, divadelní přestavení nebo filmy, součástí bude i doporučení na právě probíhající, případně v budoucnu se konající akce v regionu Berlín – Braniborsko.

Německý veřejnoprávní rozhlas pro oblast Berlína a Braniborska zavádí od dnešního dne, tedy pondělí 6. května, novou značku rbbKultur. Ta se bude prolínat napříč všemi platformami a dotkne se i digitálního rádia DAB+. Právě označení rbbKultur ponese dosavadní okruh Kulturradio, který je součástí multiplexu rbb zachytitelného i na území Čech prostřednictvím kanálu 10B. Nově logo a grafické prvky se budou objevovat také v rámci slideshow – doplňkových obrazových informací.

Logo rozhlasové stanice rbbKultur

Na webu rbbKultur budou moci zájemci najít tematické články, recenze na koncerty, divadelní přestavení nebo filmy, součástí bude i doporučení na právě probíhající, případně v budoucnu se konající akce v regionu Berlín – Braniborsko. „Vaše uši se stanou očima. To je příslib nové značky. Kulturu zažijí posluchači novým a neobvyklým způsobem,“ slibuje vysílatel. Značka rbbKultur přítomná také v televizi díky tematickému magazínu nebo bloku Kulturverführer (Kulturní svůdce). Zájemci budou moci odbírat i tematický newsletter.

autor: lukpo
Spustit audio

Související